Máris újabb babát szeretne Kanye West

alak műtét terhesség Kanye West kim kardashian család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres rapper és valóságshow-sztár barátnőjének első gyermeke júniusban született meg, de Kanye már kétszeres apuka akar lenni.

Kanye West szeretne még egy gyereket Kim Kardashiantól. Méghozzá minél hamarabb, hogy ne legyen nagy a körkülönbség a picik között. Ezért most próbálja meggyőzni barátnőjét, hogy vállaljanak be még egy babát. Ahogy a Life.hu is megírta, a rapper és a celeblány kislánya, North júniusban született meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim és Kanye

A valóságshow-hős azonban egyelőre hallani sem akar arról, hogy bővüljön a család. Most arra próbál koncentrálni, hogy visszanyerje szülés előtti alakját - mondta a pár egyik közeli ismerőse a brit Closer magazinnak. A forrás szerint Kim még azon is gondolkodik, hogy kés alá fekszik a gyors eredmény érdekében, de Kanye ezt nem támogatja: édesanyja, Donda West ugyanis meghalt, miután komplikációk léptek fel egy műtét közben. Kim egyelőre hajthatatlannak tűnik: egy cél lebeg a szeme előtt, hogy visszakapja formás fenekét és lapos hasát.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.