Váradi Olasz Jóban Rosszban Rising Star szerelem Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a bánata Váradi Olasznak. A bővérű zenész három nőnek is csapja a szelet, ám most úgy érzi, választania kell közülük. Valószínűleg a terhes feleség sokallhatott be, de simán elképzelhető, hogy Olasz napokat agyalt azon, mivel kerülhetne a bulvárlapokba. 

Váradi Olasz minden bizonnyal rájött arra, hogy ha a Rising Starban való (le)szereplése senkit nem érdekel, magánéletével még haknizhat egy kicsit. Külön szerencséje van, hogy a háreme egyik tagja Cseke Katinka, a színésznő pedig éppen a megosztó személyisége miatt mindig elég "kattintékony" témát szolgáltat az online bulvárnak.

Forrás: Váradi Olasz/Facebook

A dráma - amelyet a Borsból ismerhettünk meg - a következő: az énekes képtelen választani a Jóban Rosszban színésznője, terhes exfelesége és új barátnője, Kriszta között. "Hiába szakítottunk, Katinkával rendszeresen beszélünk. A szakításunk környékén lett terhes a feleségem a negyedik gyermekünkkel. Akkor visszamentem a nejemhez, megpróbáltuk újra, de az eltérő vallásunk miatt megromlott a kapcsolatunk. Ő Jehova tanúja, én szabadkeresztyén vagyok. Amikor kiderült, hogy jön a baba, elkezdett járni a gyülekezetembe, azt hittem, az Úr megújította a szerelmünket, de amióta nem jön velem, csak gyűlnek a problémáink" – mesélte Olasz a napilapnak, majd ugyanitt mélylélektani elemzésbe is bocsátkozott: "Otthon lakom a feleségemmel, de tud a páromról. Szeret annyira, hogy belátta, nekem is jár a boldogság, amit egyelőre csak keresek, mert tanácstalan vagyok. Krisztivel nagyon friss a kapcsolatom, még nem vagyok szerelmes, ezért nehéz a döntés. Katinkát szerettem a legjobban, nem tudom, hogy ő visszafogadna-e" - morfondírozott a zenész, aki olyannyira össze van zavarodva, hogy lelkipásztor segítségét kéri, és azt állítja, meg is fogadja majd a tanácsát. Mi egy negyedik nőt javasolunk!

Katinkával egy (rossz) vicc volt a kapcsolatuk

A színésznő és a zenész kapcsolatát az Édes élet jóvoltából követhettük egy darabig. Ahogy írtunk is róla, néha mi szégyeltük magunkat a látottak miatt, majd - úgy tűnik - ők is, mert szakítottak. Később még valami fura szerelmi háromszöggel futottak egy kört a médiában, azóta most hallani először arról, hogy a románcból még bármi is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.