szembetegség filmforgatás orvos Liptai Claudia Kern András rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új partner egekbe dicséri Claudiát, milyen remek vele lenni. A művésznő Kern Andrással forgat új filmet, amelyet színész partnere írt és rendez is.

"Claudia isteni színésznő. Nincsenek sztárallűrjei, pontosan úgy viselkedik, ahogy egy színésznőnek a forgatáson kell" - meséli a színész, aki hálás a sorsnak, hogy főszereplője és rendezője is lehetett a filmnek, amely egy rákos orvosról szól, aki még életében elmar maga mellől mindenkit, hogy halála után ne hiányozzon senkinek.

Forrás: TV2

"Egy ekkora filmfőszerepet sosem könnyű eljátszani, de nagyon jó hecc volt. Tulajdonképpen Vámos Miklóssal én írtam magamnak" - magyarázta Kern a Borsnak, aki együtt forgatott többek között Eszenyi Enikővel, s most először Liptai Claudiával.

Kern azt is elárulta a Borsnak, hogy közvetlenül a forgatás előtt szemműtéten is átesett, szürkehályogot távolítottak el a szeméről, így a tavasszal mozikba kerülő filmet visszanyert látásával már sokkal színesebben és élesebben láthatja majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.