Félnek Bajor műtétjétől az orvosok?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv -
Bajor Imre műtét színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imrét nemrég Kínában kezelték - erről korábban a Life.hu is írt. Most úgy tűnik, az operáció sokat segítene a színész súlyos betegségén, ám az orvosok nem merik bevállalni a műtétet.

Túlságosan nagy kockázattal járna Bajor Imre agyműtéte, ezért az orvosok félnek bevállalni a beavatkozást - írja a Blikk. Dr. Kóczán István belgyógyász a napilapnak elmondta, azért nem távolítják el az agytörzsön lévő daganatot, mert ott található a légzés és a keringés központja is. "Ez a rész a legvédettebb részünk. Ha az megsérül, akkor az sajnos azonnali halált jelent. Ha ezt a részt érinti egy daganat, akkor túl magas a kockázati tényező ahhoz, hogy megműtsék" – magyarázta az orvos.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Dr. Vargha Zoltán is nyilatkozott a lapnak. Ő többnyire természetes gyógymódokat használ, és hozzátette, nemrég csak hónapokat adtak a színésznek, Bajor Imre azonban sokkal jobb állapotban van: újra tud járni, és a beszéde is folyékonyabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.