Zavarba ejtően szexisen rázza a csípőjét James Rodríguez

Forrás: instagram.com/jamesrodriguez10 -
Kolumbia futball focivébé James Rodriguez focista Real Madrid sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazíliai vébé ideje alatt Ki vagy te James Rodriguez? Ismerd meg a szexi kolumbiai hőst címmel írtunk cikket a Hámeszként megismert gólkirályról. Az persze borítékolható volt, hogy a fiatal sztárfocista a világbajnokság után is hallat majd magáról, és szerencsére nem is kellett sokáig várnunk rá...

Míg a legtöbb portál a 23 éves klasszis Real Madridba való igazolását várja, addig mi beérjük egy bulivideóval is, ahol a fiatal kolumbiai igencsak erotikusan táncol.

Forrás: instagram.com/jamesrodriguez10

Már-már zavarbaejtően szexisen tekergeti a csípőjét, az ember lányának pedig azonnal kedve támad csatlakozni hozzá egy táncra. Rodríguez a dél-amerikai tornán negyeddöntős volt csapatával, négy meccsén összesen hat gólt szerzett, így teljesítményével bezsebelte a gólkirályi címet. Ha mindez nem győzött volna meg arról, hogy James kiváló ritmusérzékkel rendelkezik, akkor ez a videó egész biztosan jobb belátásra bír. Íme:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.