Még házas volt Bereczki Zoltán, amikor megismerte új csaját

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán házasság válás csajozás vallomás Szinetár Dóra ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán bevallotta, 2012-ben ismerkedett meg Rebeccával, amikor papíron még Szinetár Dóra férje volt.

Bereczki Zoli és Szinetár Dóra 2012 augusztusában jelentették be, hogy válnak. Most kiderült: hivatalosan még házasok voltak, amikor Zoli már csajozott. Ekkor ismerte meg a modell Rebeccát is - vallotta be a Borsnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nem egyszerű erről beszélnem, egyfelől mert a legbelső magánügyem, másrészt nem szeretnék megbántani a nyilatkozatommal senkit. Valóban 2012 őszén találkoztunk először, és tényleg én szólítottam meg Rebeccát, de tiszta a lelkiismeretem, hiszen már független férfiként ismerkedtem. Papíron ugyan még nem váltunk el Dórival, de hivatalosan már lezártuk a kapcsolatunkat, nem tartoztunk elszámolással egymás felé" – magyarázta a lapnak a színész, aki kijelentette: a jövőben nem szeretne ennél többet nyilatkozni sem a mostani, sem a jövőbeni viszonyairól...

Úgy tudni, Rebecca és Zoli kapcsolata azóta véget ért...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.