Emlékek a jövőben: 17 évnyi szülinapi kártyát készített fiának a rákos anyuka

Forrás: Rowenna Darby/Facebook -
ajándék halott megható rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Rowena Darby 17 évnyi ajándékkártyát készített 4 éves fiának, mielőtt elveszítette a harcot a rákkal szemben. Rowena nemcsak szülinapokra készített kártyákat Freddie-nek, hanem karácsonyra, diplomaosztóra és esküvőre is. 

Rowena férje, a 35 éves Phil Darby zseniálisnak tartotta az ötletet. "Rowena mindig is kilógott a tömegből. Csodálatos ember volt, és elképesztően intelligens" - nyilatkozta meghatottan.

2013 augusztusában, amikor megtudta, hogy beteg, Rowena azt mondta, különlegesnek és szerencsésnek érzi magát, mert felkészülhet a halálra. "Amikor közelít az idő, amikor nem leszek itt, venni fogok egy nagy fotóalbumot és beleteszem az összes e-mailt, amit Freddie-nek írtam, akkorra, amikor már idősebb lesz” - határozta el. Hozzátette, ha autóbalesetben halna meg, nem lenne idő elbúcsúznia a szeretteitől.

Itt még együtt a család Forrás: Rowenna Darby/Facebook

"Amikor meghalok, az a családomnak szörnyű lesz, de így legalább tudják, hogy meg fog történni és ezért minden percet értékesen töltünk el együtt" - vélekedett az asszony. "Mi csak remélhetjük, hogy az emlékek megmaradnak Freddie-ben, és amikor visszanéz egy videót vagy megnéz egy képet, vagy egy különleges ajándékot, amit Rowena készített neki, vissza tudja majd idézni az emlékeket, amelyekből tudni fogja, mennyire imádta őt. Csodálatos anya volt, mindig is tudtam, hogy az lesz" - nyilatkozta Phil.

Megható fotókon él tovább az elhunyt anya emléke

Egy apa, Ben Nunery újrafotózta az esküvőjét, hogy rákban meghalt feleségére hároméves kislányuk is örökké emlékezzen. A szívszorító képeket mi is megmutattuk nektek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.