Calvin Harris valójában egy tök jó pasi: Az Armaninak vetkőzött a dögös DJ

Calvin Harris Armani vetkőzés divatfotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta konstatáltuk, hogy a skót DJ lett az Emporio Armani 2015-ös tavaszi-nyári alsónemű-kollekciójának reklámarca és teste, nem tudunk szabadulni az érzéstől, hogy egész idáig nem szenteltünk elegendő figyelmet Calvin Harrisnek.

A neves zenész, aki mint ismeretes, a szépséges Rita Ora exe, bebizonyította, hogy nemcsak a DJ pult mögött, hanem a kamerák előtt is megállja a helyét. És nemcsak partiszerkóban, de ruha nélkül is.

Forrás: www.alive.armani.com

Mr. Harris gyönyörűen kidolgozott és formás teste mostantól egész biztosan az elménkbe ég, és amint meghalljuk a számait, garantáltan felderengenek majd az agyunkban fekete-fehér képei.

Férfiak altestei fehérnemű-kampányokban:

Természetesen nem Calvin az egyetlen híresség, aki valamelyik márka felkérésére alsóneműre vetkőzött. A Life.hu korábban összegyűjtötte a világ legismertebb altesteit fehérneműbe csomagolva. Kattints csodálatos összeállításunkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.