Berki más nővel lett volna, amikor összejött Cserpes Laurával?

Forrás: SuperTV2 -
Cserpes Laura intim Éden Hotel 3 szerelmi háromszög Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány állítja: Berki vele járt, amikor összejött Cserpes Laurával.

Döbbenetes dolgot állít a 29 éves Zsuzska: azt nyilatkozta, hogy azon a bizonyos napon, amikor Berki Krisztián ominózus fotója kikerült az Instagramra, ami sejtette a világgal, hogy Cserpes Laurával van, a férfi még reggel az ő ágyában aludt. A fájdalmát pedig tetézte a másnap adott közös interjú, melyből az derült ki, hogy immár másfél hónapja alkotnak egy párt az énekesnővel.

Berki Krisztián Forrás: SuperTV2

Zsuzska elmondása szerint még az Éden Hotel forgatásán jött össze Berkivel, és rögtön az első héten egy szobába költöztek, és ezután fél évig egy párt alkottak. Hol a lány albérletében, hol pedig a műsorvezető lakásán találkoztak. Mindössze azért nem vállalta fel nyilvánosan Krisztián, mert nem szerette volna, ha a hatalmas médiafelhajtás rosszul érinti a lányt. Ha nem is találkoztak, de naponta beszéltek telefonon, és a lány állítása szerint az Édes Élet egykori szereplője már az összeköltözésről is beszélt:
"Az egész életébe belevont, találkoztam a legjobb barátaival, mindenkinek arról áradozott, hogy én vagyok a megfelelő lány számára, mert hibátlan vagyok, mint ő. Aztán jöttek a cikkek arról, hogy összejött egy stábtaggal Costa Ricában... velem... miközben nyilvánosan megtagadott, velem folyamatosan a közös jövőnket tervezgette, hogy milyen lakásba költözünk majd össze. Mi ez, ha nem szerelmes párkapcsolat?" – mondta Zsuzska a Blikknek, és hozzátette: a kapcsolat elejétől hangsúlyozta, amennyiben lát esélyt arra, hogy Hódi Pamelával kibéküljön a műsorvezető, ő úgy azonnal félreáll.

Zszuzska azt sem rejtette véka alá, hogy az a bizonyos Instagram-fotó kiverte nála a biztosítékot:
"Személyesen mentem el hozzá, hogy számon kérjem. Ő csak annyit válaszolt, hogy neki semmi köze Laurához, és ha ismerném, akkor nem kételkednék benne; ehhez képest az Aktívban azt mondta: már jó ideje együtt vannak" – mesélte a lapnak a csalódott lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.