Beyoncé és Jay-Z Olaszországban romantikáztak

Jay-Z fotó édes szerelem Beyoncé Firenze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint egy újdonsült szerelmespár – úgy sétálgattak Firenzében a hírességek. A sok pletyka után, ami a házasságukat érintette, jó ezt látni.

Egymást átkarolva sétálgatott Beyoncé és Jay-Z Firenze utcáin. Nagyon édes fotók készültek a nemrég 7. házassági évfordulójukat ünneplő sztárpárról. Mivel Beyoncénál még egy fényképezőgép is volt, leginkább nászutazó turistáknak tűntek.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Íme egy újabb pikáns kép Beyoncé és Nicki Minaj klipforgatásáról

Beyoncé ezúttal egy szexi fotóval promózza Nicki Minajjal közös klipjét. Az énekesnő dögös póza különösen a popsit és a hosszú combokat hangsúlyozza.

Korábban pedig többször is azt pletykálták, hogy valami gond van a hírességek háza táján. Úgy látszik, most sikerült rendezniük az ellentéteket.

A képeket itt tudod megnézni!

Jay-Z külön telefonvonalat tart fent Rihannának

A sztár egyik közeli ismerőse szerint a rapper képes félbehagyni a megbeszéléseket és a vacsorákat is, ha a fiatal énekesnő hívja a neki fenntartott telefonon. Na, de mit szól ehhez Beyoncé? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.