Mégsem lesz esküvő Dancs Annamariéknál?

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyárra tervezte az esküvőjét az Operettszínház két népszerű művésze, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, most azonban arról szólnak a hírek: mégsem lépnek oltár elé. 

Kulcskarikával jegyezte el még tavaly szerelmét Kerényi Miklós Máté. Az esküvőt idén nyárra tervezték a fiatalok, most azonban úgy tűnik, mégsem lesz semmi a frigyből – leaglábbis egyelőre.

Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

A párnak annyi ugyanis a munkája, hogy már most teli a naptáruk és nagyon úgy tűnik, nyáron csupán két szabad hetük lesz majd. "(...)Miután kiderült, hogy mennyi munkánk lesz, úgy döntöttünk, félretesszük ezt a nyarat, és majd visszatérünk rá jövőre. Végül is a jegygyűrű ott van az ujjunkon, együtt kelünk és fekszünk, sőt még a színházban is együtt vagyunk. Ez már több is mint egy átlagos házasságban megszokott !" - nyilatkozta a Borsnak Dancs Annamari.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.