Színpadon lett rosszul a népszerű magyar színész

Forrás: Facebook/Kocsis Dénes -
Kocsis Dénes Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház színpadán, a Fame próbája közben lett rosszul a színész. Kocsis Dénes segítségére a kollégái siettek. 

A színész a musical reptetéses próbáján lett rosszul, a szorítóheveder és a többször megismételt előre- és hátraszaltók miatt ugyanis komoly problémája akadt, legfőképpen saját egyensúlyával és felkavarodott gyomrával - írja a Bikk.

Forrás: Facebook/Kocsis Dénes

"Nem először próbáltuk már ezt a jelenetet, de be kell vallanom, régebben sem volt a barátom a reptetés. Ezen a próbán azonban elég hosszan kellett újra és újra megpördülnöm, megcsinálnom a szaltókat, mert így a bemutató közeledtével már nagyon fontos, hogy rutinosan menjen. Ám arra nem számítottam, hogy ennyire rosszul leszek. A belső szerveim kissé összekavarodtak, még egy kisebb zuhanást is éreztem, egyszerűen tehetetlen voltam a helyzetben. Csak azt akartam, hogy szilárd talajt érezzek végre a lábam alatt!" - mesélte a lapnak Dénes.

Somogyi Szilárd a napilap kérdésére elmondta: amellett, hogy Dénes rosszulléte után természetesen azonnal leállította a próbát, arra is megkérte a szakembereket, hogy egy picit állítsanak a hevederen.

"Valóban egy nagyon veszélyes, de látványos jelenet ez a darabban. Meg is ijedtem, amikor megláttam, hogy Dénes nincs jól. Szerencsére nem folyt vér, de az kiderült, a rosszullétben az is közrejátszott, hogy nagyon szorított a heveder. Ezen, természetesen nem a biztonság kárára, állíttattunk kicsit" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.