Kulcsár Edina alig várta, hogy szerelmével lehessen

Forrás: Kulcsár Edina/ Instagram -
szépségverseny Kulcsár Edina Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány nap, és kiderül, ki lesz idén hazánk legszebb lánya. Mivel a szervezési munkálatok egyre sűrűbbek, így a tavalyi Miss World Hungary győztesének, Kulcsár Edinának is egyre kevesebb a szabadideje - az viszont nem kérdés, hogy kivel tölti. 

"Én vagyok Magyarországon a legszerencsésebb férfi! A legszebb nővel ébredek, a legszebb nővel fekszem, a legszebb nő mondja nekem, hogy szeretlek" - nyilatkozta korábban a Life.hu-nak Edina vőlegénye, Máté. Így nem is csoda, hogy a gyönyörű lány alig várja, hogy párjával lehessen.

Erről tanúskodik a legutóbbi, Instagramra feltöltött fényképe is,a mely mellé a következőket írta Edina: "Végre van egy kis szabadidőm, így az egész napot a szerelmemmel tölthetem."

Forrás: Kulcsár Edina/ Instagram

Kulcsár Edina magasra tette a lécet!

Vajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyallnia Kulcsár Edina sikerét, aki a másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, mint tavaly, ahol olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona! Erről bővebben a Life.hu cikkében olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.