Híresek és megszállottak: sztárok fura függőségei 2. rész

Forrás: AFP, Thinkstock -
betegség mentális betegség függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt sztár, akiknek ugyanaz a baja: menthetetlenül rá vannak valamire vagy valakire kattanva. Némelyik a házasságát is feláldozza, míg másikuk állandóan a szájában tart valamit, a harmadik pedig folyamatosan rág. Sztárok, akik fura függőséggel élnek együtt, 2. rész.

A legyet is röptében: Tiger Woods és David Duchovny

A híres golfjátékos, Tiger Woods és az X-akták, valamint a Kaliforgia sorozatok főszereplője, a héten a szülinapját ünneplő David Duchovny is ugyanabban „szenved”: mindketten szexfüggők. Ez utóbbi sztár házassága már menthetetlenül tönkrement emiatt.

Forrás: weheartit.com

Nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akik szívesen használják hancúrlécüket: Russell Brand és Kanye West is köztudottan szeretik a másik nem nyújtotta élvezeteket. A szexfüggők gondolatai mindig a szeretkezésen járnak, és keresik az azzal összefüggő cselekedeteket, lehetőségeket – legyen bárki a másik fél. Egy amerikai pszichológus szerint nagy kár, hogy nem ismerik el az esetet mentális problémának, hiszen ő több esettel is találkozott, amikor a férj más nőkhöz való érdeklődése miatt mentek tönkre házasságok.

Beteges plasztikamánia: Jocelyn Wildenstein

A svájci születésű, magát társasági előkelőségnek hívó Jocelyn ma ünnepli 75. születésnapját. A nő extrém kinézetével lett híres, ugyanis ő a Macskanő, vagy másik nevén az Oroszlánnő, aki súlyosan rákapott a plasztikai műtétekre. 1999-ben vált el dúsgazdag férjétől, de addig

mindent megtett, hogy tetsszen neki, arcát macska formájúra szabatta, mivel férje imádta ezeket az állatokat.

Sajnos a terv visszájára fordult, ugyanis a férfi nem ismerte fel, és egyenesen megijedt felesége új kinézetétől – később elváltak, mivel a Macskanőt egy kevésbé állati kinézetű modellel csalta meg a férfi. A botrányos kinézetű Jocelynen valószínűleg egy természetes rész sincs, szemmel láthatóan nem sajnálta a pénzt műtétjeire, emiatt 2004-ben a világ legijesztőbb celebjének választották.

Forrás: Youtube

Más sztárok sincsenek lemaradva, ha többszörös plasztikai beavatkozásról esik szó: elég, ha megnézzük az énekesnő, Cher arcát vagy a szanaszét műtött testű valóságshow-szereplőt, Heidi Montagot. A plasztikaiműtét-függőség egy szintén mentális problémákból eredő betegség, amely a diszmorfiából (torz kinézetre való törekvés, testképzavar) fakad.

Hófehérke hófehér foga: Katy Perry

A párjával macska-egér játékot folytató Katy Perry elismerte, hogy nagyon aggódik a fogai miatt. Az egészséges hozzáállás az, ha valaki naponta kétszer mos fogat. Az énekesnő táskájában mindig van legalább egy fogkefe, hogy

a napi hatszori fogmosás garantálva legyen.

Forrás: AFP, Thinkstock

Titkon azért tart tőle, hogy a fogínye és a fogzománcai megsínylik a rengeteg sikálást, de megrögzött szokásától csak nem tud eltérni.

Nikotint csak rágva: Jessica Simpson

Jessica Simpson életét végigkísérte a jojóeffektus, mostanában éppen jobbik formáját hozza. Nem meglepő, ha egy-egy diéta mellett inkább rágyújtott volna egy cigire, hogy figyelmét elvonja az éhségről, de ő más utat választott. A nikotinrágót hívta segítségül, de nem kellett volna, ugyanis nagyon komolyan rákattant – minden dohányos előélet nélkül.

Forrás: AFP, Thinkstock

Híresek és megszállottak: sztárok fura függőségei 1. rész

Sikeresek, gazdagok, ismertek. Egy dolog közös bennük: furcsa szokásaik vannak, amelyekre olykor a világ összes pénzét sem sajnálnák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.