Verebes István beleszeretett a beosztottjába - "Rettenetes szemétségeket követtem el..."

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Verebes István Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes Rékasi Károllyal és Pikali Gerdával a múltról és a szerelemről beszélgetett. A József Attila Színház Boldogság című darabjának ugyanis ő a rendezője.

A darab próbái - ami két, kapcsolatában megsérült emberről szól, akik végül mernek váltani, és belevágni egy új kapcsolatba (pont úgy, ahogy Gerda és Károly is tette a válás után) - novemberben indulnak majd.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

"Megijedtem, mikor azt mondtátok, rólatok szól a darab. Ezek rettenetes szemétségeket követnek el egymás ellen" - mondta Verebes a színészpárnak, amire Rékasi azonnal reagált.

A hatvanhét éves rendezőt lenyűgözte a vígjáték, nosztalgiázni kezdett, és bevallotta, ő sem volt mindig jófiú. "Amikor fiatal voltam, rettenetes szemétségeket követtem el én is. Aztán húsz évvel ezelőtt ismét megnősültem, és nagyon becsületes, bigott ember lettem" - írja a Bors.

Verebes István. Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Hiszek a véletlen törvényszerűségeiben. Elszerződtem Nyíregyházára. Nem azért kellett odamennem, hogy jó színházat csináljak, hanem hogy megismerjem a feleségemet, aki egyébként a beosztottam volt, és megszülessen a harmadik gyerekem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.