22 évesen meghalt a nő, akit tévesen terhesnek hittek

Forrás: Thinkstock -
halál terhesség rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel azután halt meg a fiatal lány, hogy kiderült, igazából rákos. Esélye sem volt felvenni a harcot a betegséggel.

Tavaly novemberben kezdett furcsa fájdalmat érezni az oldalában Demi Wright, de abban reménykedett, hogy hamar elmúlik. Mivel azonban nem akart megszűnni a kellemetlen érzés, felkereste orvosait.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A lányt fiatalabb korában jóindulatú májdaganattal diagnosztizálták, ezért évente járt szűrésre. Ezúttal az orvosok úgy gondolták, a lány fájdalmát terhesség okozza, mivel HCG-hormont találtak a szervezetében. A lány és a szülei viszont nem hitték, hogy valóban ez áll a háttérben, mivel Demi rendszeresen szedett fogamzásgátló tablettát - írja a Telegraph.

Képünk illusztráció

Éppen ezért az orvosok ultrahangra küldték, ahol viszont nem találták semmi jelét a terhességnek. A további vizsgálatok lesújtó eredményt mutattak. Kiderült, hogy Demi máján rosszindulatú daganat fejlődött, ami szétterjedt az egész testében. A lány édesapja, Christ Wright elárulta, hogy az egész család összeomlott, de Demit egyszer sem látta sírni.

Egyszer sem sírt. Az egész család kiborult, de ő tartotta magát. Megkért, hogy üljek le mellé az ágyra, megölelt, és csak annyit mondott, hogy minden rendben lesz” - mesélte az apa. Sajnos azonban nem így lett. Demi a diagnózis után 3 héttel életét vesztette a rákkal vívott rövid küzdelem után.

HCG-hormon

A HCG-hormon elnevezés a Humán Chorialis Gonadotropin rövidítése. A terhességhez kötődik, normálisan várandós nőkben a méhlepényben termelődik, de nem várandósokban egyes daganatok esetén is nagy mennyiségben kimutatható a vérben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.