Így készülnek a fülledt szexjelenetek Hollywoodban

Forrás: Northfoto -
film szex romantikus Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmek erotikus jelenetei a legutolsó másodpercig tökéletesen megkomponáltak, de semmi sem az, aminek látszik.

Kiábrándító lehet, de a valóságban soha nem történik semmi a két színész között egy szexjelenet forgatása során. Még csak egy kis szikra sincs köztük, viszont remekül el tudják játszani annak ellenére, hogy a környezet egyáltalán nem romantikus vagy bensőséges.

Forrás: Northfoto

A meztelennek tűnő színészek sem teljesen pucérok. Nemi szerveiket általában testszínű ruhadarabbal takarják le, amit alaposan ki is párnáznak, hogy még véletlenül se érintkezzenek a kényes területek. Ráadásul rengeteg ember figyeli őket, miközben azt imitálják, hogy élvezik egymás táraságát. Így a szituáció inkább kellemetlen, mint izgató. Természetesen a profiknak egyik körülmény sem számít, hiszen ha egy erotikától túlfűtött jelenetet kívánnak tőle, akkor mindegy, hogy hány ember figyeli, vagy éppen ki a partnere, tökéletesen meg fogja csinálni, hiszen ez a dolga.

Forrás: Youtube

Az biztos viszont, hogy egy percig sem élvezik ezeket a jeleneteket, ráadásul arra is maximálisan oda kell figyelniük, hogy mit csinálnak. Nincs spontán simogatás, a jelenetek tökéletesen meg vannak komponálva. Azért is szükséges ez, mert rengeteg dublőrrel dolgoznak, így fontos, hogy mikor kinek a testrésze látható egy-egy snittben. A színészek sokat kérnek a pucérkodásért, ezért előfordul, hogy nem is ők döntik el, meg akarják-e mutatni magukat, vagy szeretnék, ha helyettesítené őket valaki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.