Hoppá! Caitlyn Jenner John Travoltával randizgat?

Forrás: AFP -
John Travolta meleg transzneműek Caitlyn Jenner Hollywood randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem újkeletűek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy John Travolta a saját neméhez is vonzódik, most pedig arról szólnak a hírek, hogy nem is akárkivel, hanem a nemrég nővé vált Caitlyn Jennerrel randizgat titokban.

Annak ellenére, hogy 25 éve él házasságban Kelly Prestonnal, a hollywoodi színészről többször felröppentek már olyan hírek, hogy saját neméhez is vonzódik. Több férfi állította, hogy viszonya volt a színésszel, a National Enquirer legfrissebb információi szerint pedig John Travolta ismét megcsalja feleségét, méghozzá a nem is olyan rég nővé vált Caitlyn Jennerrel.

Forrás: AFP

A két sztárt állítólag a repülés hozta össze, és a lap információi szerint már egy ideje randiznak egymással. Ez Cailtlyn Jenner részéről nem is olyan nmeglepő, hiszen a 66 éves transznemű ikon korábban már nyilatkozta, hogy férfira vágyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.