Hoppá! Szexért és némi gyengédségért ad ki szobát a volt megasztáros

Forrás: Thinkstock -
szoba szex szerelem Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutatóban feltűnt játékos nemcsak nemi aktust keres, hanem hosszú távú párkapcsolatot, szerelmet, amiért cserébe lakhatást biztosít egy egyedülálló hölgyeménynek.

A jelenleg postásként dolgozó Attila szerelmes és romantikus típus, hasonló lányt keres maga mellé, akivel megoszthatná életét, lakását és ágyát is. A hagyományos társkeresési módszerek nem váltak be nála, ezért hirdetés útján próbál lakótársat és párt is találni.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az édesanyja is tud fia ötletéről, és segíti is őt az igazi megtalálásában. A Blikk jelentkezett Attila hirdetésére, aki elmondta, hogy pénzbeli juttatást nem vár, csak szerelmet. "Semmit nem kell fizetned a szerelmemért cserébe, aztán a szex is kialakul.

Az ágyban csupán annyi kívánságom van, hogy a lány legyen felül.

Jártam már örömlánynál, és jelentkeztek a hirdetésre is, de egy találkozó után nem jöttek többet" - mondta Attila a lapnak, aki korábban a Megasztárban is elindult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.