Megható meglepetést kapott a rákkal küzdő menyasszony

Forrás: knightweddings.com -
meglepetés menyasszony rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő szervezése még akkor is stresszes, ha nem csapunk nagy felhajtást. Dede Danielnek azonban a szervezés mellett még két gyermekről is kellett gondoskodnia, miközben harcolt a 2-es stádiumú rákkal.

Királynőhöz méltó esküvői fotózást kapott a mellrákkal küzdő Dede Daniel. A nőt novemberben diagnosztizálták a betegséggel, januárban kezdte meg a kezelést. Az első kemoterápia után meg is kérte kezét párja, Stephen.

Forrás: knightweddings.com

Nem volt anyagi lehetőségük fényűző esküvőt tartani, ezért Dede levelet írt kedvenc rádióműsorába. Segítséget kért, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb helyszínt a szertartáshoz. Teljesen idegen emberek jelentkeztek, egy esküvőszervező, egy fényképész és egy virágkötő is felajánlotta segítségét teljesen ingyen.

Forrás: knightweddings.com

A fotós ráadásul olyan meglepetést szervezett a nőnek, amit soha nem fog elfelejteni. Csodaszép helyszínt talált az esküvő előtti fotózásnak, az Atlanta History Center mesés Swan házát. A ruhát a sminkest és az egész stábot ingyen kapta.

Forrás: knightweddings.com

“Nem tudtam semmiről, azt hittem, hogy a meghívókhoz készülnek a képek. Amikor odaértünk, már videós és sminkes is volt a helyszínen. Elképesztő volt” - mesélte Dede a Buzzfeednek. Hozzátette, ez nemcsak nekik jelent óriási élményt, de gyermekiknek is. A nőt annyira meghatotta az emberek segítőkészsége, hogy sorstársainak is üzent. “Szeretném ösztönözni azokat, akik szintén keresztülmennek ezen. Ne féljenek, így is lehet teljes életet élni és van esély a gyógyulásra is!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.