Lindsay Lohan édesapja nagyon aggódik a lányáért

Forrás: Northfoto -
Lindsay Lohan aggódás Igor Tarabaszov kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már biztos, hogy Lindsay Lohan és milliárdos vőlegénye között nincs minden rendben. Legutóbb a rendőrök rúgták rájuk az ajtót a szomszédok bejelentése nyomán, mivel állítólag Lindsay egész éjjel sikoltozott. Az édesapja is aggódik lányáért.

Lindsay Lohan és orosz vőlegénye között áll a bál, többször is veszekedtek az elmúlt időszakban. Lindsay kétértelmű üzenetek miatt hajította pasija telefonját a tengerbe, de a féltékenységi rohamnak itt még nem lett vége. Állítólag Igor Tarabaszov a következő estét nem is otthon töltötte, ebből hatalmas vita lett, végül a rendőrök rúgták rájuk az ajtót.

Forrás: Northfoto

Az édesapja nagyon aggódik lányáért.

"Megszakad érte a szívem.

Telefonon beszéltünk, amikor keresztülment ezeken. Nagyon rossz passzban volt, és kétségbe volt esve. Szerettem volna biztonságban tudni, és segíteni neki. A legnehezebb része, hogy nem tudtam ott lenni vele. Szerencsére sikerült elmennie onnan, van segítsége" - mondta Lindsay édesapja a People Magazinnak. Hozzátette, hogy a lánya még mindig nagyon szomorú azért, ami történt, így most a barátaival piheni ki a stresszt. Egy közeli ismerős szerint Lindsay és Igor még mindig együtt vannak. "Továbbra is jegyesek, az idő majd eldönti, hogy mi történik velük" - mondta a közeli barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.