Napok óta az intenzív osztályon fekszik a magyar Európa-bajnok

Forrás: AFP -
Ulánbátor Rovnyai János kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett, és kórházba került az ulánbátori szumó-világbajnokság alatt Rovnyai János, a magyar női válogatott edzője. Felesége Facebook-oldalán kérte mindenkitől, szorítsanak a bajnokért.

A korábbi Európa-bajnok magyar birkózó magatehetetlenül fekszik egy ulánbátori kórház intenzív osztályán. A szumó-világbajnokság alatt lett rosszul, és került kórházba Rovanyi János, a magyar női válogatott edzője.

Képünk illusztráció Forrás: AFP

A hírről elsőként a Jochapress számolt be, majd az egykori Európa-bajnok felesége a Facebook-oldalán is hírt adott az állapotáról.

"Aki szereti szurkoljon neki, most nagy szüksége van rá! Napok óta fekszik egy ulánbátori kórház intenzív osztályán,

beszélni nem tudunk vele. Szerencsénkre a magyar konzul úr teljes törődéssel van iránta, naponta többször is látogatja és informál minket. Nagy hálával vagyunk Makai Erika iránt is, aki nem törődve, hogy másnap versenye van, ahol a Világjátékokra való kijutás a cél, pénteken egész nap Janival volt, mindenhova elkísérte" - írta felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.