Marad a meztelenkedésnél: aktmodell lett a pucér társkereső sztárja

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke -
aktmodell josie Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ádám keresi Évát első párjaként vált ismertté Petra és Josie, akik a civil életben is együtt maradtak, sőt, már az esküvőjüket is leforgatták. Petra úgy döntött, aktmodellkedni kezd, de szerelme nem örül az újabb meztelenkedésnek.

Az Ádám keresi Évát valóságshow számukra a lehető legjobban zárult: Petra és Josie megtalálta az igazit egymás személyében. Meztelenül ismerkedtek meg, Petra pedig ezt az irányt viszi tovább a civil életében is, ugyanis aktmodellkedni kezdett, aminek szerelme nagyon nem örül.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Négy hónappal a megismerkedésük után már az esküvőjüket is leforgatták, azóta is együtt élnek, és remélik ez így is marad. Harmonikus kapcsolatukba csak Petra pucérkodása kavar be. "Volt egy-két kisebb összezördülésünk,

a szerelmem valamiért nehezen dolgozza fel, hogy mások is látnak meztelenül,

de már megbékélni látszik. A szüleink is elfogadták a műsorokat és a kapcsolatunkat is. Szeretnénk majd egyszer egy nagy családot közösen, egyelőre két kutyuson gyakorolunk" - mondta Petra a Borsnak. "Elkezdtem az aktfotózást, az első sorozatom már meg is jelent egy internetes oldalon. Huszonhárom vagyok, a szerelmem huszonnégy lesz, van még időnk a komolyabb tervekre. És, ha már a mi kapcsolatunk ilyen különleges,

az sem lenne ellenemre, ha kamerák előtt születne meg a gyermekünk"

- ismerte be az Ádám keresi Évát sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.