Megtámadja az ítéletet Dávid Tamás, az álorvos, aki C-vitaminnal gyógyított

Forrás: TV2/Mokka -
kuruzsló Dávid Tamás C-vitamin ítélet álorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kuruzslással vádolják és két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az az állatorvos, aki magát rákkutató professzorként adta ki és évekig nagy dózisú C- vitaminnal kezelte daganatos betegeit.

Nem jogerősen egy év börtönbüntetést kapott Dávid Tamás, két évre felfüggesztve, kuruzslásért. Az állatorvos ugyanis 2010 és 2015 között rákos betegeket kezelt életmódváltással és intravénás C-vitaminnal. 1964-ben szerzett állatorvosi diplomát, de semmilyen más képesítése nem volt, így természetesen nem kezelhetett volna sem rákos, sem másmilyen betegeket.

Megtámadja az ítéletet Dávid Tamás Forrás: TV2/Mokka

Az ítélet után a Mokkában mondta el véleményét az ügyről az orvos, szerinte csak a hatalmas kemoterápiás lobbi miatt ítélték őt el. "Kitüntetéseket kaptam az egész világon kutatási eredményeimért, az osztrák becsületrend keresztjétől kezdve, a nemzetközi békedíjig, címzetes egyetemi tanár vagyok a limai egyetemen. Amit mi csináltunk az arról szólt, hogy az osztrák kormány megbízásából, kutatómunkát végeztünk, először egy ortopéd sebészetit, amiből világszabadalom lett. Először nagy kutyákon végeztük el azt a sebészeti eljárást, amit aztán a humán sebészet átvett" - kezdte Dávid Tamás, aki leszögezte, megtámadják az ítéletet. Kiderült, hogy a felesége fiatalon halt meg rákban, ekkor határozta el, hogy megtalálja a gyógymódot. Szerinte azért ítélték el, mert nem mehet szembe a kemoterápiás lobbival.

"A világ egyik legerősebb lobbija. A kemoterápiából ezerszáz milliárd dolláros nettó bevétel származik.

Minden más, ami nem kemo és sugár, azt eltüntetik és ellehetetlenítik" - mondta, hozzátette, ő harminc éve rákkutató és szerinte boszorkányüldözés folyik ellenük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.