Egy kutatás szerint a legtöbb pornót néző férfi boldogtalan

Forrás: Thinkstock -
pornó kutatás férfi boldogtalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pornófilmek témájában már a kezdetektől fogva megoszlanak a vélemények. Most egy kutatás elárulta, hogy mit jelent, ha egy kapcsolatban élő férfi rendszeresen erotikus filmeket néz. 

Sokak véleménye szerint romboló hatásuk van a szexuális tartalmú videóknak, mert eltorzítják az egészséges szexualitásról kialakult képet. Mások viszont úgy vélik, hogy a pornófilmek segíthetnek jobban megismerni önmagunkat és a vágyainkat, ha kellő nyitottsággal állunk a dologhoz.

Ezt jelenti, ha egy párkapcsolatban élő férfi pornót néz
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy új kutatás azonban megállapította, hogy azok a férfiak, akik párkapcsolatban élnek, és felnőttfilmet néznek, nagy százalékban boldogtalanok a magánéletükben.

Ennek oka, hogy többnyire elégedetlenek a szerelmi és szexuális életükkel.

50 ezer ember véleményét vették alapul a statisztika elkészítéséhez, és az eredmények alapján szinte teljesen egyértelmű, hogy a pasik pornónézési szokása összefüggésben áll a párkapcsolatuk minőségével.

A pornófilm nem rossz dolog, csak a helyén kell kezelni
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A kutatók szerint a legnagyobb probléma az, hogy a szexvideók miatt a férfiak fejében olyan elvárások, vágyálmok alakulnak ki, amelyeket egy "hétköznapi" nő általában nem tud vagy nem akar kielégíteni.

Azonban azt is kijelentették, hogy a pornófilmnézés nem rossz dolog, csak helyén kell tudni kezelni az ott látott fantáziavilágot és a valóságot – írta meg a Vocativ.

Végre egyértelmű! Ilyen orgazmusra vágynak a párok (18+)

Érdekes statisztikai adatok születtek egy kutatás során, amiben az orgazmust vizsgálták. Arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy mennyire tölt be nagy szerepet egy párkapcsolatban a közös orgazmus. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.