Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen mindegy, hogy értetlenül, vagy értetlenséget színlelve nézel a téged körülvevő világra, a jelek akkor is ott vannak, ha nem akarsz róluk még csak tudomást se venni.

Amennyiben gyenge a piroslámpás ház forgalma, nem a bútorokat kell lecserélni. Ha csak az öltönyt, vagy a kosztümöt nézed, de nem veszed észre, hogy az egy csimpánzra lett feladva, azért nem a ruhadarab a hibás, és nem is a majom. Még akkor se, ha kilopja a banánt a kezedből.

Ezért ne haragudj az idegenre, a párodra, a sorsra, vagy a Jóistenre, ha kapsz egy nagy seggberúgást, egy méterrel beljebb vagy!

Nézz az "öltöny és a kosztüm mögé"! Forrás: Thinkstock

A "Minden kapcsolatból tanulunk, egyetlenegy sem időveszteség" című mondás nagyon spirituálisan hangzik, azonban csak barokkos túlzással helytálló. A "Minden kapcsolatból tanulhatunk" jobban fedi a valóságot, főleg ha figyelembe véve a valóságot, az egyet egynek, a kettőt kettőnek látnánk, és időnként nem úgy viselkednénk, mint az anya, aki a 35 évesen még eltartott, és züllött életmódot folytató gyerekét kicsit sem látja furcsának. Sőt, nagyon helyesen, későn érő típusnak tartja, ami kimondottan jó, mert ebben a kegyetlen világban túl hamar fel kell nőnie a csemetéknek.

Ezért ha igazán nagyvadat szeretnél magad mellé párnak, nézz az "öltöny és a kosztüm mögé", építsd magasra a kerítést, mert különben sok apró testü rágcsáló és élősködő is bejut a kertedbe. Ja, és ne tegyél rá kiskapukat. Nézz rá a naptáradra és nézz rá az órádra, nincs annyi időd, hogy rágcsálóirtó legyél!

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.