Törőcsik Marit egy év után hazaengedték a kórházból: "nincs nagy baj"

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színpad hazaengedés Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év után hazaengedték a kórházból Törőcsik Marit. A színésznő immár otthonában, Velem községben pihenhet.

Törőcsik Marit egy évig tartották bent a szombathelyi Markusovszky Kórházban, volt, hogy a sürgősségire került, de kezelték a belgyógyászaton és az intenzív osztályon is. Sokáig gépek segítették a légzését, a táplálása is mesterségesen történt és egyszer tüdőgyulladást is kapott. Állapota azonban szerencsére már stabil és végre hazaengedték orvosai.

A Ripost munkatársai akkor érték utol a színésznőt, amikor épp a zárójelentésére várt.

Köszönöm az érdeklődést, egészen jól érzem magam. Budapestre csak biztosan sokára megyek. Most arra készülök, hogy végre hazatérek Velembe, ahol még jobban felerősödhetek. Sajnos a kezeim nagyon fájnak, most már mindkettő. Ezt leszámítva nincs nagy baj." – nyilatkozta a 82 esztendős színésznő, aki később bizakodva hozzátette, szeretné, ha a közönség még láthatná őt filmben és színdarabban is. „Annyi szeretet kaptam, ami életben kell, hogy tartson. Talán azt is megérem, hogy még egyszer színpadra állok."

Törőcsik Marit végre hazaengedték Forrás: MTI/Kallos Bea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.