A 25 éves koronavírusos beteg, Calum Wishart vallomása: iszonyú fájdalmat érzett

Forrás: Shutterstock -
fiatal vallomás koronavírus beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Calum Wishart, aki már kigyógyult a vírusból arra hívja fel a fiatalok figyelmét, hogy vegyék komolyan a vírust és az intézkedéseket azzal, hogy megosztotta, min ment keresztül a betegség miatt.

A 25 éves Calum Wishart tökéletes egészségi állapota és kora miatt nem vette olyan komolyan a vírussal kapcsolatos figyelmeztetéseket, amilyen komolyan kellett volna. Most azért osztja meg tapasztalatait, hogy felhívja a fiatalok figyelmét arra, tartsák be az intézkedéseket. Edinburgh-ban, a Royal Infirmary kórházban kezelték a férfit, miután elkapta a koronavírust.

A fiatalokra is rossz hatással lehet a vírus - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Karanténba vonult, miután elkezdte észlelni magán a tüneteket, de március 28-án kórházba szállították, mert állapota rosszabbra fordult. A kórházi ágyból osztotta meg tapasztalatait, egy hétig szorult lélegeztetésre- írja a Mirror.

Az agresszív köhögés miatt nagy fájdalmat éreztem a mellkasomban, sokszor hányás és hasmenés is kísérte a betegséget, olykor ez a három egyszerre zajlott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.