Devlin Wylde, a férfi, aki napi 5000 nőnek okoz orgazmust

terápia szex orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen dolgot állít magáról Devlin Wylde: kizárólag a hangjával képes napi 5000 nőnek orgazmust okozni. 

Devlin Wylde, angol hipnotizőr a maga köreiben már régen nagy hírnévre tett szert, ám most a nyilvánosság elé állt, és olyat állít, amit nehéz elhinni: napi 5000 nőnek képes élete legintenzívebb orgazmus-élményét nyújtani, kizárólag a hangjával.

Wylde már régóta érdeklődik szexuális témájú regények, novellák iránt, a vonzalom hajnalán pedig olyan párja volt, aki támogatta ezt a fajta érdeklődést. Sajnos azonban a férfi diszlexiában szenved, így a történetek hangos felolvasását nem tudta vállalni, ezért hamar rájött, hogy jobb, ha saját történeteket talál ki - írja a Mirror.

Forrás: Shutterstock

Ezeket aztán saját szavaival, fejből adta elő a párjának, akinél óriási sikert aratott. A nőnek pusztán már attól orgazmusa lett, ha meghallgatott egy-egy ilyen történetet. Később ez olyan méreteket öltött, hogy a nő már attól is a csúcsra jutott, mikor meghallotta Wylde hangját — függetlenül attól, hogy a napi időjárást vagy a brassói aprópecsenye receptjét olvasta-e fel. Éppen ezért, mikor szakításra került sor, a férfi elhatározta: megpróbálja a képességét pénzre váltani.

Azóta már saját weboldallal rendelkezik és 24 hangoskönyvet adott ki. Az egyik legnépszerűbb, orális szexről szóló történetét több, mint 300 ezer ember töltötte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.