Viszlát szüzesség! Ezekre figyelj az első alkalomnál

Forrás: Shutterstock -
szex magazin szüzesség elvesztése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szüzesség elvesztése minden ember számára, de legfőképp a nők életében egy meghatározó fordulópont. Több olyan esetről hallottunk már, akiknek borzalmas élményként él emlékezetükben az ELSŐ. Következő cikkünkben a legfontosabb pontokat gyűjtöttük össze, amikre mindenképp figyelj/figyeljetek oda mielőtt először belevágtok a ismeretlenség bizsergető varázsába.

1. A helyszín
Lerágott csont, de az egyik legfontosabb! A hely megválasztása méghozzá jó időpontban elengedhetetlen. A kevésbé gyakorlott fiataloknak ezt a szempontot észben kell tartaniuk, hiszen megannyi dolog zavarhatja meg romantikus együttlétünket. Ha tudjátok, hogy nálad vagy nála egyedül lehettek, nyugodtan és jó ideig nem zavar titeket senki, akkor az a legtökéletesebb választás. Lehet, hogy a legelső próbálkozásnál nem minden úgy sikerül, ahogy elképzelted, de ezzel semmi gond nincs, belejöttök. Ne csüggedj!

De mi az a helyszín, ahol semmiképp se?

Házibuli, nyilvános hely, autó: SOHA!

2. Kivel?
Csak is olyan emberrel, akiben száz százalékig megbízol és szerelmes vagy! Ne tégy olyat, ami miatt később esetlegesen kiábrándulsz a másik emberből. Egy haver megkérése, hogy "jófejségből" vegye el a szüzességed tabu. Ez miért is olyan fontos? Egy szexuális együttlét, pláne az elején, mikor még kevésbé gyakorlott az ember, hangsúlyosabb kérdés mint gondolnád. Ha nem a megfelelő személlyel teszed mindezt kínos és negatív tapasztalat lehet, amelynek következményeképpen akár el is zárkózhatsz a szextől.

Csak is olyan emberrel, veszítsd el a szüzességed akiben száz százalékig megbízol és szerelmes vagy! Forrás: Shutterstock

3. Mikor?
A bizonyos mikor kérdés. Csak akkor, amikor a benned élő kis hang azt feleli: most már tényleg akarom vele! Barátaid közül már csak te vagy szűz, de még nem jött el a megfelelő ember vagy esetleg szerelmes vagy, de még nem akarod? Ez teljesen normális és egyáltalán nem ciki, mielőtt még ezt gondolnád.

Kit érdekel, hogy a Juliska már etyepetyézik a pasijával? Magánügy.

Sok fiatal hajlamos hencegni a szexxel, ezeket azonban ne vedd magadra. Nem leszel kevésbé jó barát, vagy kínos ember, azért mert te még nem érzed. Sok fiú épp ezért fog megbecsülni, ez lebegjen a szemed előtt.

4. Őszinteség
Légy őszinte! Ha valami nem esik jól neked, vagy éppenséggel elégnek érzed azt ahová aznap eljutottatok, ne húzd fel azonnal (és némán) az orrodat, hanem add a másik tudtára! Egy figyelmes fiú megérti, és azonnal abbahagyja, ha neked nem kellemes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.