Borzalmas fájdalmakkal kell megküzdenie Bódi Csabinak autóbalesete után - Elárulta, ki segít neki

Forrás: YouTube -
Bódi Csaba fájdalom autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt pénteken autóbalesetet szenvedett Bódi Csabi, fájdalmai pedig még mindig nem múltak el. Az énekest lelkileg nem, testileg viszont megviselte a karambol. Mégsem pihenéssel vészeli át a baleset utáni napjait, inkébb készül a további fellépéseire.

Megrázó napokon van túl Bódi Csabi. A népszerű énekes múlt pénteken egy fellépésre tartott, amikor egy szabálytalanul kanyarodó autó az ő kocsijába ütközött. Csabi több helyen elvágta a kezét, és még mindig mellkasi fájdalmai vannak. Több millió forint kár érte az énekest, de örülhet, hogy élve megúszta az ütközést. Ebben az évben már másodszor került életveszélyes helyzetbe a sztár, a koronavírus nagyon megviselte.

„Már négy nap telt el a baleset óta, de a tüsszögés még mindig fájdalommal jár, a felsőtestem több helyen is hasogat. Pihenni azonban nincs időm, hiszen az elmúlt egy év a koronavírus miatt teljesen felforgatta az életünket, és bizony a malacperselyből is hiányzik némi félretett pénz. Nem voltak koncertek, muszáj volt hozzányúlnunk a tartalékainkhoz, most viszont végre lehet pénzt keresni, és én ezt teszem. El kell tartanom a családomat, felelős vagyok a feleségemért és a gyermekeimért, így szó sem lehet arról, hogy otthon pihenjek munka helyett! Most az unokaöcsém kísér a koncertekre, miután a technikusom megsérült, de én vezetek, a kormányt nem engedem át másnak. Ez tudatos döntés, mert nem akartam, hogy a baleset után fóbiám alakuljon ki a vezetéstől" – nyilatkozta a Metropolnak Bódi Csabi, aki nem akar hallani a lábadozásról, akkor sem, ha az orvos azt javasolná.

Bódi Csaba pár napja autóbalesetet szenvedett Forrás: YouTube

Mint említette el kell tartania a családját, emiatt a múlt hétvégi koncertjeit sem mondta le a pénteki baleset után.

„Az ütközést követően azonnal a koncertre siettem. Talán ha mindez nem a koronavírus utáni időkben történik, lemondtam volna a fellépést a sokk miatt, de most úgy éreztem, nem hagyhatom cserben a több ezer embert, akik miattam mentek oda, és akiknek hónapok óta ez az első igazi szórakozásuk. Felszívtam magam, mint a bokszolók, és fergeteges hangulatban koncerteztem édesapámmal, akinek a jelenléte óriási erőt adott. A fellépés közepén kezdtem érezni, hogy nagyon fáj a felsőtestem, de nem álltunk le, és csak ezután mentem kórházba, ahol a vizsgálatok után úgy döntöttem, a szombati és a vasárnapi koncerteket sem mondom le. Így összesen hat bulit tartottam a hétvégén, most pedig öt koncertre készülök" – mondta el az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.