"Majdnem meghaltam, de most újjászülettem" - Anyagilag és egészségügyileg is megszenvedte a koronavírust Bódi Csaba

Forrás: Bódi Csabi -
újjászületés fellépés koronavírus Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabi hosszú hónapok után újra színpadon állt a hétvégén. Nehéz időszak van mögötte, anyagilag és egészségügyileg is megtépázta a koronavírus. 

Bódi Csabi a koronavírus miatt 10 napig feküdt kórházban, csak azért imádkozott, hogy meggyógyuljon és újra színpadon álljon, amire szerencsére a hétvégén sor is került.

"A hétvégén egy szülinapi buliban léptem fel, erre az elmúlt hét hónapban nem volt példa. Mindenkinek nagyon nehéz időszak volt ez, mi is próbáltuk túlélni.

Bódi Csabi végre azt csinálhatja, amit szeret Forrás: Bódi Csabi

Az élet úgy hozta, hogy majdnem belehaltam a koronavírusba, de most újjászülettem. Jól jött a nyitás, mivel anyagilag sem volt egyszerű az elmúlt időszak.

Rengeteget imádkoztam, és most itt vagyunk ismét. Elkezdődtek a fellépések, egészségesek vagyunk. Talán mondanom sem kell, hogy hihetetlenül jó érzés volt ismét emberek között lenni és nekik énekelni. Óriásit mulattunk! Végre azt csinálhatom, amit a világon mindennél jobban szeretek, és remélem ez már így is marad" - árulta el a Metropolnak a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.