Kiderült, mi okozta az Exatlon Hungary versenyzőjének súlyos rosszulléteit

Forrás: Instagram/Adu László -
Exatlon Hungary All Star Adu Laci Post Covid-19 szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, rejtélyes rosszullétek kínozták Adu Lászlót, az Exatlon Hungary All Star játékosát, akinek abba is kellett hagynia a versenyt. Most végre kiderült, mi volt az oka az egyensúlyzavarainak. 

Adu még tavaly nyáron kapta el a koronavírus-fertőzést, és bár minimális tünetekkel esett át a betegségen, a koronavírus súlyos szövődményeket okozott nála.

"Azt mondták az orvosok, hogy a szédülésem, a rosszulléteim poszt-covid-tünetek. A vírus ráment a kisagyamra, emiatt vannak egyensúlyproblémáim" – árulta el László.

Forrás: Instagram/Adu László

"Kaptam kint egy gyógyszeres kezelést, több napon keresztül kellett hét-nyolc tablettát szednem, amitől jobban is lettem, de teljesen nem múlt el a szédülés. Már itthon vagyok, de még mindig rendszeresen szédülök (...) Amikor nyáron elkaptam a koronavírust, nem éreztem magam betegnek. Nem éreztem ízeket és illatokat egy ideig, de szinte semmi más tünetem nem volt. Aztán persze, előfordult, hogy megszédültem, de azt hittem, csak éhes vagyok, vagy hirtelen álltam fel, nem vettem komolyan" - mondta el a Adu, akit végül az orvosai nem engedtek tovább versenyezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.