Csipkés fehérneműben és magassarkúban pózol Miló Viki: negyven felett is bomba formában az ökölvívó

fehérnemű Miló Viktória szexi Miló Viki póz bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Viktóriát ökölvívóként ismerte meg az ország, az utóbbi időben azonban elsősorban már nemcsak sportolóként, hanem egy teljesen más szakma képviselőjeként is felhívja magára a figyelmet.

Viki ugyanis sikeres és díjnyertes kutyatréner lett, aki állataival sorban járja az európai kutyaszépségversenyeket. Nem csak csivavái szeretnek azonban pózolni a kamerák előtt. A 43 éves egykori bokszoló maga is előszeretettel vesz részt fotózásokon és büszkén mutogatja bomba formáját, amelyet a fiatalok is megirigyelhetnének.

Miló legújabb fotóján egy szexi, fekete csipkés fehérneműben látható, amint magassarkúban egyensúlyoz egy pamlagnak dőlve. A kép elnyerte a követőinek tetszését és csak úgy záporoznak a dicsőítő kommentek. Atombomba, dögös, szexi, csodaszép... sorolják egymás után a jelzőket a hozzászólók, akik között volt egy, aki azt állítja, sosem látott még szebb lányt Miló Vikinél.

Miló Viki nemrég drámai vallomásban mesélt betegségéről, ugyanis bőrákkal küzd, valamint őszintén elmondta, hogy nagyon bánja, amiért nem születhetett gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.