Hősiesen küzd a bőrrák ellen az ismert magyar sportoló: "Amíg megjön a citológiai eredmény, az maga a pokol"

Forrás: Facebook/Miló Viki -
melanoma Miló Viktória műtét szűrés bőrrák küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miló Vikit 2009-ben diagnosztizálták először bőrrákkal, azóta többször megműtötték, de sajnos a betegség újra és újra kiújul nála. Három hete újabb foltot talált a mellkasán, így hamarosan újra kés alá kell feküdnie. 

Miló Viki 2009 óta küzd betegségével, amit időről-időre legyőz, azonban nem tudott véglegesen megszabadulni tőle. Három hete újabb foltot talált a mellkasán, ami azt jelenti, hogy újra kés alá kell feküdnie. Viki negyedévente jár szűrésre és folyamatosan figyeli a bőrét, ennek köszönhető, hogy hamar kiszúrta az új foltot. Szerencsére korábban úgynevezett basaliomái voltak, ami ugyan rosszindulatú bőrdaganat, de a legritkább esetben képez áttétet a szervezetben.

Miló Viki 2009 óta küzd betegségével. Forrás: Facebook/Miló Viki

- nyilatkozta a sportoló a Blikknek, aki aggódik a legújabb folt miatt, mivel nagyon gyorsan nő. Viki azt is elárulta, hogy többnyire a mellkasán jelennek meg a daganatok, így tele van hegekkel. Emiatt már dekoltált ruhákat sem visel, mivel szeretné elrejteni a műtéti hegeket.

Az egykori bokszolóra rájár a rúd, mivel nemcsak betegsége újult ki, hanem két évig tartó párkapcsolata is véget ért, így egyedül kell most a gyógyulásra koncentrálnia.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.