Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia kórház nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mestercukrász Görögországban sérült meg, amikor egyik szikláról a másikra lépett. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházi kezelésre szorult.

Mozgalmasan telt a nyaralás Liptai Claudia és Pataki Ádám számára, akik minden évben Görögországban pihenik ki az év fáradalmait. Ezúttal azonban egy baleset beárnyékolta a kikapcsolódásukat.

„A nyaralásunk második délelőttjén történt, amikor Ádám egyszer csak feljött a medencéhez és azt mondta: 'Ez ennyi volt'. Először nem tudtam, hogy mire gondol, aztán észrevettem a lábát, ami úgy szét volt nyílva, mint egy bazsarózsa" – emlékezett vissza a történtekre Liptai Claudia, aki nagyon aggódott a férjéért.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: sarosi zoltan/Sarosi Zoltan


„Búvárkodni mentünk a gyerekkel, az út pedig sziklákon keresztül vezetett a vízbe. Odafelé nem volt semmi gond. Azonban visszafelé, mikor lépdeltem, úgy gondoltam, simán átlépek egyik szikláról a másikra. Épp csak azzal nem számoltam, hogy a vízben lévő szikla teteje nem sima. Így amikor ráléptem, szétvágta a lábam. Persze, lehetett volna rajtam valamilyen vízi cipő, de az én 49-50-es méretemben egyszerűen nem találtam"
– árulta el Pataki Ádám, aki ekkor még nem gondolta, hogy sérülése súlyos. „Nagyjából nyolc helyen vágott meg a szikla, volt egy nagyobb 3-4 centis vágás és több kisebb. Gondoltam, majd a sós tengervíz begyógyítja. Tévedtem, sajnos kórház lett a vége, ahol ellátták a sérüléseimet. Innentől kezdve semmilyen vízbe, de még a partra se mehettem le, nehogy belemenjen a homok. Claudia, bár örült, hogy nem történt nagyobb baj, kicsit sem volt boldog, hogy távol kell maradnom minden vízparttól" – mondta a mestercukrász, akinek felesége máshogy képzelte el a nyaralást.

„Aki járt már görög szigeten, tudja, hogy ez mivel jár. Meredek sziklafal, tele szebbnél szebb strandokkal. Ádám sérülése után olyan voltam, mint egy kaméleon: pakoltam fel-le, Marcival játszottam, Ádámra figyeltem. Cuccokkal le, cuccokkal fel, Marci ráadásul még nem teljesen vízbiztos, így egyfolytában rajta kellett tartanom a szememet. Szuper izgalmas nyaralásunk volt így" – tette hozzá ironikusan az ÉdesKettesben Liptai Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.