Korábbi tanára fizet szexi fotóiért: "Azt mondta, semmire sem fogom vinni az életben"

modell szexi tanár előfizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves modell a koronavírus alatt kezdte el szexi fotóit online árusítani. Arra pedig álmaiban sem gondolt, hogy a volt középiskolai tanára is fizet majd a képeiért.

A fiatal holland lány pincérnőként kereste a kenyerét egészen addig, amíg a koronavírus teljesen bizonytalanná tette az ő életét is. Akkor úgy döntött, hogy a fotóit fogja árulni az interneten.

Amint regisztrált az oldalra, elkezdtek özönleni az előfizetők. Az pedig még meg sem fordult a fejében, hogy a volt középiskolai tanára is fizetni fog majd a képeiért.

"Korábban úgy bánt velem, mint a többiekkel, de hamar belátta, hogy nem jön ki velem. Azt mondta, semmire sem fogom vinni az életben. Ezért lepődtem meg, amikor megtaláltam őt a követőim között"

- mesélte Vera, majd hozzátette:

"Amikor először üzent, próbált úgy tenni, mintha nem a tanárom lenne. Aztán, amikor rákérdeztem, tényleg ő-e az a tanár, akkor ismerte be, hogy fizetett 1000 fontot (450 ezer forintot) egy szexi fehérneműs képért. Nem hittem el, hogy megteszi"

- magyarázta a fiatal lány, akit korábban sokat csúfoltak nagy fenekéért. Most ez a testrésze rengeteg pénzt hoz a konyhára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.