"Az egyik lábammal már a sírban vagyok" - kiújult mellrákjáról vallott az egykori szupermodell

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano -
Linda Evangelista mellrák szupermodell masztektómia
Linda Evangelista elárulta, hogy az elmúlt öt évben kétszer küzdött meg mellrákkal.

Az 58 éves szupermodell egy őszinte interjúban elmondta, hogy először 2018-ban diagnosztizálták nála a mellrákot.

„Az éves mammográfiámon kimutatták" – mondta. „A leletek nem voltak jók, és egyéb egészségügyi tényezők miatt is habozás nélkül a kettős masztektómia mellett döntöttem. Mindent magam mögött akartam hagyni, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznom. Azt hittem, jól vagyok, tovább élhetek, legyőzöm a rákot."

Linda Evangelista 2015-ben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Loccisano

2022 júliusában azonban aggasztó tünetet tapasztalt magán: megérzett egy csomót a mellében és megtudta, hogy a mellrákja visszatért. „Azt gondoltam magamban, tedd azt, amit meg kell tenned, aztán lépjünk túl rajta" - mondta a kezeléshez való hozzáállásáról. Sajnos azonban van arra esély, hogy ismét visszatérjen a betegsége.

„Tudom, hogy az egyik lábammal már a sírban vagyok, de ünnepi üzemmódba kapcsoltam" – mondta. „Szörnyű egészségügyi problémákon mentem keresztül. Nagyon boldog vagyok, hogy élek. Bármi, ami most jön, az már ráadás" - árulta el az egykori modell.

Sokkoló vallomás: "Nyolc hónapon belül mellrákot diagnosztizáltak nálam, a nővéremnél és nagynénémnél"

Szörnyű események sora érte el a családot. Nyolc hónap alatt az egész éleük felfordult, a két nővér és a nagynénjük is mellrákos lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.