Combemelő műtét: hogy ne kelljen búcsút inteni a miniszoknyának

miniszoknya, boldog nő, nyár, szabadtéri program, öröm
Shutterstock/ - Maria Markevich
bombaforma miniszoknya feszesítés
Nem akarsz lemondani a miniszoknyáról, de úgy érzed, hogy még lenne mit formálni a lábaidon? Ne keseredj el, van megoldás!

Közeleg a nyári ruhák időszaka, ám nem mindenki vágyik szellős szoknyára vagy minire. Szerencsére azok számára is van megoldás, karcsúbb felsőbb lábszárról álmodoznak. Nézzük, mit is jelent pontosan a combemelő műtét.

combemelő műtét
A combemelő műtétről dr. Ioannis Stasinopoulos mesélt

Mi az a combemelő műtét?

A combemelő műtét egy kontúrozó eljárás, amely a makacs zsírszövetek csökkentésével teszi karcsúbbá a combokat. Belső combemelésre akkor van szükség, amikor a felesleges zsír miatt érintkezik a két comb belső felülete, ami számos kellemetlenséggel, gyakran fájdalmas kidörzsölődéssel jár.

"A belső combemeléshez néha elegendő a bőrfeszesítő készülékkel való kezelés, ám a legtöbb esetben szükséges a műtéti beavatkozás. Mindkét esetben az első lépés a zsírleszívás" – kezdte dr. Ioannis Stasinopoulos.

A zsírleszívás után következik a felesleges bőr eltávolítása és felvarrása. Ezzel a módszerrel lehet elérni a kívánt alakot.

A belső combhajlat fehérneművonalában történő bevágás teszi lehetővé a bőr megfeszítését, majd optimális helyzetben való rögzítését. Minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető leg­esz­té­ti­ku­sabb végeredményt kapjuk nemcsak az ideális alak, hanem a beavatkozás nyomának eltüntetése szempontjából is. A cél a comb térfogatának csökkentése, karcsú, feszes kontúrral.

Zsírleszívás és feszesítés

Előfordulhat, hogy a páciens számára a fenék alatt és a külső comb területén is szükséges a beavatkozás, a zsírleszívás és a feszesítés. A nagy fogyáson túlesettek esetében – akik több tíz, eseteként ötven vagy több kilótól szabadultak meg – a térfogatcsökkenés miatt feleslegessé vált bőrredők eltávolítása ugyancsak szükséges a comb teljes területén, az irritáció elkerülése és az esztétikai szempontok érdekében.

– Ilyenkor nem elegendő a belső combemelés, hanem a középső, külső és hátsó területeken is meg kell feszíteni a bőrt. Ezért a fehérneművonal mellett a nadrág belső varrására emlékeztető vonalban is szükséges a bemetszés a comb bőrének többirányú megfeszítése érdekében.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.