Karácsonyi süti abszolút kezdőknek: egyszerű, gyönyörű és nagyon finom

karácsony levelestészta recept sütemény nutella
Karácsonyra, ha süteményről van szó, minden háziasszony megpróbál kitenni magáért. Ám nem mindenki úgy kezdi, hogy édességköltemények kerülnek ki a keze alól, ezért is örülünk, ha belefutunk egy-egy olyan receptbe, amit a kevésbé gyakorlottak is el tudnak készíteni, mégis a család kedvence lehet.

A TikTokon tette közzé az egyik felhasználó pofonegyszerű karácsonyi süteményreceptjét. Nem is kell más hozzá, mint leveles tészta, karamellizált kekszkrém vagy nutella, fahéj és porcukor és hurkapálca.

A tölteléket kenjük két levelestészta-lap közé, nyomjuk össze, és ha azt szeretnénk, hogy a végeredmény karácsonyfát formázzon, kövessük az alábbi videóban látottakat.

@makelifesimpler_ Sharing this viral recipe as an idea for Christmas So good and easy to make! All you need is ⬇️ Puff pastry Biscoff or any other filling (i’ve seen nutella on other recipes) Cinammon Icing sugar #christmas#christmasrecipe#recipe#dessert♬ Sleigh Ride (Sped Up) - The Ronettes

A kommentelők között vannak, akik már elkészítették, állítják, az egyszerűsége ellenére nagyon finom lett, és nem utolsósorban látványos is.

Ha pedig gyakorlott vagy már a sütésben, készíthetsz bejglit is, de a pozsonyi kiflit is biztosan mindenki imádni fogja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.