Így fogynak a legszexisebb férfisztárok!

diéta férfi fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeresek, vonzóak, tökéletes a testük - és persze mindezért keményen meg kell dolgozniuk. Nem is gondolnád, mennyi időt és energiát fordítanak Hollywood legszexisebbnek tartott színészei az edzésekre és a leghatékonyabb fogyókúrás étrend megtalálására! Mindezt csak azért, hogy tökéletesen mutassanak a filmvásznon. 



Matt Damon


A tehetséges Mr. Ripley sármos sztárja legutóbbi filmje kedvéért nem kevesebb, mint tizenöt kilót szedett fel: a világ legszexisebb pasijának választott színész Az informátor című moziban ugyanis egy pocakos, középkorú férfit játszik, akinek nem éppen a külseje körül forognak a gondolatai. Matt saját bevallása szerint a hízókúra minden egyes percét élvezte, és gyorsan rájött: hízni bizony könnyebb, mint fogyni!


Hogyan fogyott?
Hogy visszanyerje azt a testet, amelyet nők milliói a legszexisebbnek kiáltottak ki, kizárólag alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyasztott: leggyakrabban tengeri hal és nyers zöldség került a tányérjára, ám mivel a húsról egyszerűen nem bírt lemondani, sokszor fogyasztott natúr csirkemellet is! Teljesen száműzte étrendjéből a cukrot és a lisztet, valamint a keményítőt tartalmazó zöldségeket, például a kukoricát és a borsót! Mindennap legalább másfél órán keresztül végzett erősítő gyakorlatokat, emellett rendszeresen futott és boxolt! Az eredmény: a film forgatása után pár hónappal ismét a megszokott szálkás testű sztárban gyönyörködhettek a rajongók!




Chris Noth


Chris Noth a Szex és New York című mozifilm első részében nemcsak Carrie Bradshaw, hanem nézők millióinak a szívét dobogtatta meg Mr. Bigként - azóta azonban igencsak elhagyta magát, és jókora pocakot növesztett! A producerek fogyókúrára is fogták, hogy a film második részének forgatásán ismét csúcsformában legyen, és eljátszhassa a divatőrült Carrie sármos férjének szerepét.


Hogyan fogyott?
Chris Noth persze nem bízta a véletlenre a dolgot, meg sem állt a brazíliai esőerdőkig, hogy egy ottani edzőtáborban szabaduljon meg a zsírpárnáitól: naponta több órát hatha jógázott, túrázott és kenuzott, illetve az étrendjére is jobban odafigyelt! Egyáltalán nem fogyasztott állati eredetű élelmiszert, még tejet és sajtot sem - kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket evett, és persze az alkoholt és a kávét is mellőzte! Állítása szerint nem volt könnyű lemondania a húsfélékről, így azóta ismét hódol kedvenc ételeinek, de legalább éhezés nélkül szabadult meg a zsírpárnáktól.






Denzel Washington


Az 56 éves színész mindig is híres volt tökéletes testéről. 2009 nyarán azonban egy ínszalagszakadás miatt kénytelen volt egy időre felhagyni a mindennapos edzéssel - a mozgás hiánya miatt gyorsan felszaladtak rá a pluszkilók, így nem csoda, hogy a Hajsza a föld alatt című thrillerben jóformán rá sem lehet ismerni! A jóképű színész gyorsan fogyókúrába kezdett, a nemrég bemutatott Eli könyve című film főszerepéért két hónap alatt harminc kilót adott le!


Hogyan fogyott?
A Kiképzés Oscar-díjas sztárja rostokban gazdag élelmiszerekkel, nyers zöldségekkel és gyümölcsökkel pörgette fel emésztését, mellőzte étrendjéből a cukrot, a fehér lisztet és a zsíros húsokat. A fogyókúra két hónapja alatt egyetlen korty alkoholt sem ivott, viszont az első hetekben rengeteget fogyasztott a hollywoodi sztárok - többek között Beyoncé és Gwyneth Paltrow - kedvenc fogyókúrás italából, a juharszirupos limonádéból. A nem túl kellemes ízű keverék vízből, szirupból, cayenne borsból és citromból áll, a színész két héten át minden egyes étkezés helyett ezt kortyolgatta.





Gesztesi Károly


A Valami Amerika és a Papírkutyák mackós alkatú sztárja az elmúlt években többször is fogyókúrába kezdett, ám időről időre visszahízta a pluszkilókat - egyelőre azonban úgy tűnik, néhány hónapja sikerült végleg megszabadulnia jelentős túlsúlyától, bár a fogyásban valószínűleg magánéleti problémái is szerepet játszottak.


Hogyan fogyott?
A színész korábban saját étrendet dolgozott ki, az élelmiszerek közül pedig a húsféléket sem hagyta ki - ez alkalommal azonban elsősorban zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztott, ezek ugyanis a bennük lévő rengeteg rostnak és vitaminnak köszönhetően nemcsak az anyagcseréjét gyorsították fel, hanem az immunrendszerét is erősítették. Sőt, méregtelenítő léböjtkúrába is kezdett, amellyel gyorsan megszabadult jó néhány kilótól, na meg a méreganyagoktól.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.