színésznő Tony Parker válás szerető Eva Longoria Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint válik az álompár: Eva Longoria, a dögös született feleség és kosaras férje, Tony Parker.

Már korábban is arról suttogtak Hollywoodban, hogy a magas kosaras néha kikacsintgat a házasságból - most azonban mindez már nemcsak pletyka. Tony állítólag csapattársa, Brent Barry feleségével lépett félre, akik pontosan egy héttel Eva Longoria bejelentése előtt adták be a válókeresetet. A dolog pikantériája az is, hogy Tony szeretőjét, Erin Barryt mindenki példás feleségnek ismerte, akinek a családja a legfontosabb.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az ír-lengyel származású Erin és férje a San Francisco-i katolikus iskolában ismerkedtek meg, tizenkét éve házasodtak össze, és két gyermekük született. A bili akkor borult ki, amikor Eva Longoria megtalálta férje telefonjában az Erin Barrytől származó üzeneteket. Tony így nyilatkozott az ügyről: "Eva és én már négyszemközt megbeszéltünk mindent. Ez a mi privát ügyünk, és ez ezen túl így is fog maradni." A Született feleségek sztárja már be is adta a válópert, és hamarosan megválik a férje által felvett Parker névtől is, így újból Eva Longoriaként fog tündökölni a filmvásznon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.