betegség tehetségkutató műsor szerelem Janicsák Veca Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca nagyon komolyan veszi a versenyt, minden energiájával a tehetségkutatóra koncentrál. Állítólag még a pasikat is száműzte az életéből, kivéve Vastag Tamást. A két döntős ugyanis feltűnően ölelgette egymást a szerda esti koncertjükön.

Az X-Faktor énekesnőjének nincs ideálja, a külső számára teljesen mindegy. Sokkal fontosabb, hogy leendő kedvese humoros és romantikus legyen. Vastag Tamás pont megfelelhet Veca elvárásainak, ugyanis a kisebbik Vastag fiú jóképű, romantikus és a lányok nagy kedvence. Úgy tűnik, az énekesnőnek sem közömbös a fiú közeledése. Szerdán este a szokásos X-faktoros fellépésükön a két döntős gyakran egymás mellé került, és Tomi hosszasan ölelte át Veca derekát a színpadon, a közös daluk befejezése után is. Mi ez, ha nem egy kezdődő szerelem?

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László


A Bors megtudta, hogy Veca nem sokkal a verseny előtt szakított az ismert szinkronszínésszel, Gacsal Ádámmal, aki Harry Potternek is kölcsönözte hangját. Veca jelenleg csak az énekléssel foglalkozik, de nem zárkózik el egy új szerelem elől. "Nem sokáig voltunk együtt, de a szakítás nem függ össze az X-Faktorral "- mondta a 21 éves szépség, aki ennél többet nem volt hajlandó elárulni egykori párjáról. Ádám a szakítás ellenére sem neheztel Vecára, sőt ő az egyik legnagyobb rajongója. "Másfél-két éve ismerem a régi zenekarából, Vera a barátom, és nagyon szurkolok neki "- árulta el a húszéves színész.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Z5oLkOGY0FJJ2T7E


Most azonban még nagyobb megmérettetés előtt áll Janicsák Veca, a szombati döntő előtt ugyanis nagyon megfázott, és elment a hangja. Betegsége olyan komoly, hogy a szerda esti klubkoncerten is csak a közös produkciót tudta elénekelni a többiekkel. Az X-Faktor egyik legnagyobb esélyese a buli végén szomorúan kért elnézést a rajongóktól. "Ne haragudjatok, elment a hangom, és a szombati döntőre tartogatom az erőmet" - mondta aggódva. A lány nem véletlenül gondterhelt: ha szombatra nem jön rendbe a torka, szertefoszlanak az álmai. Mint ahogy mentorának, Geszti Péternek is, aki azért aggódhat, mert Veca kiesésével versenyző nélkül marad. Pedig a tehetséges lány mindent egy lapra tett fel.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.