Charlie Sheen megcsalás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai nagyon aggódnak a botrányhős életéért - hiszen ha így folytatja, hónapokon belül utoléri a halál.

Egy nevét elhallgató közeli barát szerint ha Sheent nem gyógyítják ki alkohol- és drogfüggőségéből, akkor a botrányhős hat hónapon belül a föld alá kerülhet - tudtuk meg a Borsból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat főhőse eddig is érzelmekkel, vitákkal és veszekedésekkel túlfűtött életet élt, most azonban már tényleg úgy tűnik, komoly gondokkal küzd a színész. "Attól félek, hogy ha Charlie így folytatja tovább, meg fog halni. Legalább három hónapos kórházi ápolásra lenne szüksége. Senki sem veszi észre, hogy a szenvedélybetegsége mennyire súlyos" - vallotta dr. Drew Pinsky, a függőségben szenvedő celebek szakértője.

Sheen legutóbb harmadik nejével való botrányos válása miatt került a reflektorfénybe, és azzal, hogy nemrég anyaszült meztelenül, kisebb alkoholmérgezéssel találtak rá egy hotelben, ahol feltehetően egy prostituált fosztotta ki a sztárt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.