X-Faktor tehetségkutató műsor párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enyelgés, szerelmi vallomás, tűzokádás, "behatolás", aszexuális alfahím és egy testvérpárbaj is belefért az X-Faktorba. No, meg Nóra magas sarkú cipellőben...

Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu


Az X-Faktorban már csak öt versenyző lépett színpadra, ők viszont dupláztak: egy magyar és egy külföldi slágert adtak elő. Balázs és Nóri bejelentették, hogy nemcsak most dupláznak az énekesek, hanem decemberben is, amikor két X-Faktor koncert is lesz az Arénában. Ezt az információt Nóra magas sarkú(!) cipőben osztotta meg a nézőkkel, ám nem sokáig tartotta magán az X-Faktortól szokatlan cipellőt, mert félt, hogy elfárad a nyaka a Balázsra való folyamatos lenézésben. Balázs apu meg is dicsérte ezért a valóban fergeteges humorbonbonért. Kezdenek összeérni a műsorvezetők így az utolsó pár adásra!

Az este tele volt furábbnál furább képekkel, vallomásokkal és meglepetésekkel. Mondhatnánk, hogy egy kicsit szexuálisra sikerült a műsor.

Az első fellépő kisfilmjében rögtön azt láthattuk, ahogy Keresztes Ildikó és Takács Nikolas egy kanapén enyeleg. Ez talán egy kicsit erős szó, de pont úgy tűnt, mint akik között nem csak egyszerű mentori-mentorálti kapcsolat van. Aki nem hiszi, nézzen utána! Nikolasz első körben egy Earth, Wind and Fire-dalt énekelt, amiben megtáncoltatta saját magát, ám Geszti Péter szerint csak takaréklángon. A második körben egy Cserháti-nótával érte el a műsor története során először azt az euforikus állapotot, amit eddig még senkinek sem sikerült.


Király L. Norbi tele volt meglepetésekkel. Mint tudjuk, énekelni nem tud, ellenben igen jól zongorázik, mint azt megmutatta kisfilmjében. Elsőre egy líraibb Tankcsapda-számba vágott bele, másodszorra pedig tüzet okádott! Szó szerint! Ugyanis a dal közben - amiben a vokálnak korrektebb hangja volt, mint neki - elővarázsolt egy égő fáklyát, amivel kész zsonglőrmutatványt adott elő. Óriási show volt megint! Norbi legalább tudja, hogy mi az erőssége, és arra próbál rájátszani, méghozzá igen jól. Azóta is azon gondolkodunk, hogy mikor tette a szájába azt az anyagot, amit a dal végén ráfújt a fáklyára. Lehet, hogy varázsló is?



Vastag Tominak megint sikerült lehúznia egy vidám dalt. Geszti nagyon jól megfogalmazta: Tomi kóvályog a színpadon. Igen, Tomi olyan, mintha egyfolytában be lenne szívva. Ebből az állapotból az Eric Clapton-dal alatt sem sikerült kirángatnia magát. Olyan grimasz ragadt az arcára éneklés közben, hogy már tudhatjuk előre, milyen kócos lesz a homloka, amikor megjelennek első ráncai. Olyannyira nem sikerült érzelmesre a második dal se, hogy még Keresztes Ildikó sem sírt rajta, pedig ő mindenen tud.


Vastag Csaba se tud érzelmeket közvetíteni, csak eljátszani. Azt viszont szinte tökéletesen. Geszti ki is fejlesztett egy új szót rá: tutista. A tutista az, aki semmit nem bíz a véletlenre, mindent megtervez és beállít. Először a Wonderful Worldöt énekelte, ami után Feró élő adásban vallott neki szerelmet. Múltkor chippendale fiú volt, most családapának próbálták beállítani, a műsor végére viszont kiderült, hogy ő igazából egy aszexuális alfahím. Érdemes volt nézni a reklámblokkokat is, ugyanis kétszer is felbukkant bennük az a bizonyos klímareklám, amiben Vastag Csaba meztelenre vetkőzik... Érdekes, érdekes...




Az egyetlen lányversenyző, Janicsák Veca sok-sok dicséretet zsebelt be a mentoroktól, de nekünk valamiért úgy tűnt, nagyon lassan telik az első tempós dala. Valószínűleg a magas sarkúja akadályozta őt a mozgásban, és ezért fulladt unalomba az előadás. Geszti megjegyezte, hogy ő nem kigombolni szokta a mentoráltjait, hanem ő behatol... a dolgok mélyére... Úgy látszik, tényleg minden mentor "szerelmes" a mentoráltjába.


Az este sztárfellépője a mostanában popénekesi babérokra törő Bereczki Zoltán volt. Előadása elég operettesre sikerült, a drámai csúcspont is megvolt, amikor konkrétan elszállt a levegőbe.

Mindenki legnagyobb meglepetésére az este végén testvérpárbajra került sor! A két eddigi favorit, Vastag Csaba és Vastag Tamás vívott meg a bent maradásért. Mind a ketten lírai dalt választottak, amivel persze ismét megríkatták Keresztes Ildikót.

Azonban dönteni kellett. Keresztes Ildikón kívül mindenki Vastag Tamást küldte haza. Így a jövő héten már csak Vastag Csabának szurkolhatnak a rajongók a testvérpárosból. Biztosan sok tinilány sírja könnyesre a párnáját.


Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.