VV4: Szandika napsugár, Éva idegbeteg, Alekosz tapogat

Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati X-Faktort követő összefoglaló elég langyosra sikeredett. Emberpiramist építettek, méregtelenítő kúrát tartottak a Villalakók.

Az igazmondó hinta titkai

Az igazmondó hintának köszönhetően megtudtuk, hogy László igazán nehéz körülmények közt nőtt fel, ez tanította fegyelemre és keménységre, hogy Szandika rengeteg fiúval volt már 20 éves kora ellenére, és hogy Anikó egyedül érzi magát. Olivér megsajnálta a fekete hajú lányt, és több időt töltött vele: beszélgettek, lelkiztek kicsit. Éva tegnapi vallomását a drogokról nem láthattuk a szerkesztett adásban.

Éva idegei nincsenek kötélből

A szembekötős játék igazi nyertese Alekosz volt, aki végre következmények nélkül tapogathatta a lányokat, amin persze Éva kiakadt, de ő min nem akad ki?

Forrás: rtlklub.hu
Forrás: rtlklub.hu



Éjszaka Alekosz küldetése az volt, hogy cseréljen elemet a mikroportokban, s mikor Évát bolygatta meg kicsit, a lány éktelen haragra gerjedt. Kis csínytevést eszeltek ki Olivérrel és Szandival, hogy kifestik Béci lábkörmét, miközben alszik, de Éva ismét felkelt az "óriási" lármára. Igaza volt, hiszen 6-kor kel reggel, hogy elinduljon a munkába. Egyre idegesebb a lány, mindenen felkapja a vizet.

Az örök napsugár

A szilikontündér Szandika nonstop mosolyog, és minden mókában benne van. A fiúk partnerként kezelik, és kitüntetett figyelmet szentelnek neki. Persze nem gigászi mellei miatt, hanem csupán azért, mert vele lehet bolondozni és komoly témákról is beszélgetni. Ő a játék eddigi legnagyobb meglepetése.

Lakat a szájra!

Tegnap éjjel ismét belelestünk az élő internetes közvetítésbe, követtük Leonidasz első perceit, pont addig, míg ki nem kapcsolták az adást hirtelen. Az apropó bizonyára az volt, hogy a fiatalok elkezdtek csevegni arról, hogy lényegében sokan már ismerték egymást, és nem csak a válogatókról... ekkor elsötétült a kép. Hát igen, szólni kell a srácoknak, hogy most már nem csak a szerkesztők által összeturmixolt mondatokat és szituációkat követik a nézők, lebukni meg nem kéne, maradjon meg az illúzió.

Való Viola

VV Szandika így nézett ki régen - pikáns fotóval
Szandika vetkőzött és ágyba bújt Alekosszal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.