Falusi Mariann diéta súlyfelesleg énekesnő fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új életmódjának köszönhetően közel 20 kg-ot fogyott eddig Falusi Mariann.

Az énekesnő azonban nem pusztán a jelentős súlycsökkenés miatt boldog: a Pa-Dö-Dö sztárja nagyon örül, hogy laboreredményei sokkal jobbak lettek, mint az életmódváltást megelőző értékek.

Fotó: Cser Dani
Fotó: Cser Dani


Falusi Mariann izgatottan várta legutóbbi laborvizsgálatainak eredményeit. Az énekesnőt ugyanis pár hónappal korábban infarktusgyanúval szállították kórházba egy fellépést követően. Mariann akkor határozta el, életmódot vált és csatlakozott egy zsírégető klubhoz. Azóta 18 kg-tól szabadult meg, és a leletek is javulást mutatnak. Mindezt az énekesnő saját magán is tapasztalja, sokkal energikusabbnak érzi magát, mint valaha. "Nagyon vártam már a leleteimet és borzasztóan örülök, hogy az eredményeim jobbak, mint a kórházba kerülésemkor mért értékek. Az új életmódommal a vércukor- és koleszterinszintemen sikerült javítani. Ráadásul érzem is, ahogyan adom le a kilókat, úgy lesz egyre jobb az állóképességem, majd' kicsattanok az egészségtől!" - árulta el Mariann, aki nagyon büszke az eddig elért eredményekre.

Falusi Mariann 3 hónappal ezelőtt döntötte el, hogy életmódot vált, mert ötven felett is lehet változni - véli. Közben pedig egy régi dolog miatt cikkeznek róla. Egyszer ugyanis lehetett volna gyereke, de akkor úgy döntött, nem áll készen rá. Most, túl az ötvenen, bár egyedül él, de egy percig sem bánja, hogy így alakult - vallotta őszintén Mariann a LifeNetworknek.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PzkdxEqhAxs1084e

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.