szerelmi bánat betegség Magyar Attila Gombás Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar Attila elhagyott, megcsalt felesége teljesen belebetegedett a szakításba, és egyedül szeretné magát túltenni a történteken.

Belebetegedett férje hűtlenségébe Gombás Mónika. Magyar Attila elhagyott feleségének idegeit és szervezetét annyira megviselték az elmúlt hetek történései, hogy súlyos betegség, mégpedig tüdőgyulladás döntötte le a lábáról.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nem bírok már gondolni se a történtekre, belebetegedtem az egészbe" - panaszolta az asszony. "Itthon fekszem tüdőgyulladással, és most már csak egy kis nyugalomra vágyom. Szeretnék talpra állni, újraépíteni magamat. Addig azonban, amíg össze nem szedem magamat, nem szeretnék többet a fájdalmamról beszélni, mert nem akarom, hogy az emberek rosszul ítéljenek meg" - árulta el a Blikknek Mónika, aki elmondása szerint a gyermekein kívül a festészetbe kapaszkodik, hogy kilábaljon élete legborzalmasabb időszakából.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.