fashion week katy perry jelmez koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrült jelmezekbe bújt Katy Perry egyik koncertjén. Az amúgy is bájos énekesnőnek annyira jól állt a hóemberkosztüm, hogy akár gyakrabban is felvehetné.

Hóembernek, tengerészlánynak vagy éppen Jessica Rabbitnak öltözött Katy Perry a VH1 Divas Salute the Troops koncertjén. Azonban a jelmezbálszerű show nem jelenti azt, hogy a sztár elvesztette volna szenvedélyét a rá annyira jellemző popos öltözködés iránt. A különös ruhadarabokat ráadásul már több koncertjén is bevetette a nemrég hazánkban is koncertező énekesnő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Katy majd' kicsattan a boldogságtól, hiszen néhány hete az indiai Rádzsasztánban, egy luxusfürdőhelyen mondta ki a boldogító igent a brit Russell Brandnek. A pompás esküvőre azonban hiába gyűltek össze az újságírók és a tévések, az énekesnőt csak messziről figyelhették, mivel az ünnepségre csak a szűk család volt hivatalos.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.