halálos beteg soul énekesnő Aretha Franklin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasnyálmirigyrákban szenved a soul királynője, Aretha Franklin, és egyes hírek szerint kevesebb mint egy éve van hátra.

A Bors értesülései szerint gyógyíthatatlan beteg a 68 éves Aretha Franklin. A legendás amerikai énekesnőt a múlt héten ugyan megműtötték, de a hasnyálmirigyrákkal diagnosztizált sztárnak alig egy éve van hátra - legalábbis ezt írta a The Sun. A család és a barátok nagyon aggódnak, de a hírek szerint Aretha - egyelőre - jól van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A National Enquirer cikke megemlíti Patrick Swayze-t, aki tavaly, 57 esztendős korában hunyt el ugyanebben a betegségben. Aretha idősebb nála, és ezen kórnál ez is jelentős befolyással bír, így kb. 5 százalék esélye van a soul királynőjének arra, hogy felépüljön.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Damu vádolt és zokogott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101209-damu-vadolt-es-zokogott.htmlMagyar Attila felesége összeroppant!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-magyar-attila-felesege-osszeroppant.htmlHarminc éve gyilkolták meg John Lennont!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101208-john-lennon-30-eve-nincs-kozottunk.htmlSzavazz a bejglire!http://www.life.hu/bejgli/20101206-szavazz-a-bejglire.htmlSzerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101130-decemberi-szerelmihoroszkop.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.